'Was-het-nog-maar-zomerfeest' op woensdag 27 september van 12.00-14.30

'Was-het-nog-maar-zomerfeest' op woensdag 27 september van 12.00-14.30

Maandag 4 september 2023

Wat: Op woensdagmiddag 27 september, staat er na schooltijd ( tot 14.30 uur) een spetterend 'was-het-nog-maar-zomerfeest' op de planning. Dit feest wordt georganiseerd door de ouders van de ouderraad, uiteraard ondersteund door onze eventmanagers, juf Danja en juf Sharda en het team van de PJ.

Tijdens deze middag zijn er o.a. spelletjes en workshops en is er een springkussen en een super gave loterij met leuke prijzen. De ouders van de OR hebben bedrijven en andere betrokken mensen gevonden, die deze dag willen sponsoren. Hopelijk komen veel ouders en kinderen die middag langs.

Waarom: Het doel van het feest is, om de kinderen en ouders een hele leuke middag te bezorgen, maar ook om extra geld voor de school ( en de kinderen) in te zamelen.

Zoals u weet is de ouderbijdrage vrijwillig geworden. Van de ouderbijdrage betalen wij bijvoorbeeld; het schoolreisje, het sinterklaasfeest, de kerstviering, kerstdiner, carnaval, Pasen etc. In het afgelopen jaar moesten we hier als school regelmatig op bezuinigen, omdat er veel minder ouderbijdrage binnenkwam. Dit is ook te verklaren, omdat er een grote groep ouders is, die het financieel niet breed heeft.

Hoe zit dat dan met de aanleg van het Groene schoolplein? Dat heeft toch ook geld gekost? Dat klopt, maar dit is bijvoorbeeld betaald vanuit een subsidie die wij toegekend hebben gekregen van de gemeente. Zo is het altijd op school geregeld, allerlei zaken moeten betaald worden uit verschillende potjes.

Hoe: Hoe u kunt helpen? U kunt nog steeds statiegeld flessen en blikjes inleveren op school. Dit geld wordt gebruikt voor de feestjes die eraan gaan komen dit schooljaar. Voor de zomervakantie is er al 235 euro ingezameld.

Heeft u een leuk idee voor het feest, of heeft u een eigen bedrijf en wilt u iets doneren voor bijvoorbeeld de loterij ( spulletjes, een cadeaubon of geld), neem dan zeker contact op met de or: orpausjoannes@outlook.com

En u helpt door gezellig op het feest te komen, al het geld dat wij overhouden wordt besteed aan de feesten van dit schooljaar.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl