Nieuwtjes en Weetjes

Nieuwtjes en Weetjes

Vrijdag 26 april 2024

Taallessen
Wij hebben eerder een oproep op de app geplaatst over taallessen die de gemeente Rotterdam aan ouders verzorgt. Na de meivakantie gaat een groep ouders hiermee starten. Deze taallessen vinden plaats op school, op maandag- en donderdagmiddag. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Mocht u geïnteresseerd zijn om ook deel te nemen, stuur dan een e-mail naar directie@pausjoannes.nl

Schoolfotograaf
Op 14, 15 en 16 mei komt de schoolfotograaf langs bij ons op school. Uw zoon of dochter wordt dan door Hoogstraten Fotografie prachtig op de foto gezet.
Op dinsdag 14 mei zijn de volgende groepen aan de beurt:
Peuters bromberen, Peuters koalaberen, Groep 3A, Groep 3B, Groep 3C, Groep 5A, Groep 5B, Groep 5C, Peuters wasberen, Peuters ijsberen, Groep 4A, Groep 4B, Groep 4C
Op woensdag 15 mei zijn de volgende groepen aan de beurt:
Groep 6A, Groep 6B, Groep 8A, Groep 8B, Groep 8C , Groep 7A, Groep 7B , Afscheidsfoto groepen 8
Op donderdag 16 mei zijn de volgende groepen aan de beurt:
Groep 1/2A, Groep 1/2B , Groep 1/2C, Groep 1/2D, Groep 1/2E, Groep 1/2F en 6C

Er worden twee opnames per kind gemaakt: een portret en een ‘ten voeten uit/helemaal opname’. Dit voordeelpakket kunt u voor €15,95 online bestellen, dit is inclusief verzenden. Het pakket bestaat uit de volgende foto’s:

  • portretfoto formaat 13/19
  • ten voeten uit foto formaat 13/19
  • combinatievel van de portretfoto 13/19
  • groepsfoto formaat 13/19

Natuurlijk kunt u deze foto’s ook los (bij)bestellen als afdruk, funproduct of als digitaal bestand.
De groepsfoto wordt, bij goed weer, buiten op het schoolplein gemaakt.

Kidsrun
Op zaterdag 13 april hebben er 98 kinderen van De Paus Joannes meegedaan aan de Kidsrun, onder begeleiding van leerkrachten. Alle kinderen die mee deden konden van tevoren geld ophalen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Bij elkaar hebben onze kinderen 2710,03 euro opgehaald. Een bedrag om heel trots op te zijn. Dit past mooi bij het blok van De Vreedzame School waar we momenteel mee bezig zijn: ‘We dragen allemaal een steentje bij’.

Koningsspelen
Vandaag hebben wij een gezellige dag gehad op school. We zijn gestart met een ontbijt in alle klassen. Op het schoolplein zijn wij al zingend en dansend de vakantie ingegaan.

Naschoolse activiteiten
Na de meivakantie starten wij met heel veel nieuwe naschoolse activiteiten. Houd u onze Schoolapp dus goed in de gaten, ook in de vakantie. Binnenkort meer informatie hierover. 

Meivakantie
In de meivakantie worden er allerlei leuke activiteiten verzorgd in de wijk. Als het goed is heeft uw zoon/dochter een programmaboekje van SOL meegekregen. Het programmaboekje kunt u ook hier vinden. 
De gemeente Rotterdam heeft een Kids Uitagenda ontwikkeld. De papieren versie krijgt u na de meivakantie, maar kunt u ook alvast inzien via deze link .

Wij wensen iedereen een hele fijne meivakantie. Op maandag 13 mei zien wij alle kinderen graag weer op school.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl