Aanmelden naschoolse activiteiten

Aanmelden naschoolse activiteiten

Dinsdag 30 april 2024

In periode na de meivakantie tot de zomervakantie zijn er weer allerlei leuke naschoolse activiteiten te volgen. Onder het kopje evenementen (in de app en de website) kunt u uw kind vanaf nu aanmelden. 

Voor de groepen 1-2:

  • Vindt uw zoon/dochter het leuk om te knutselen? Kom dan samen met juf Safiye mooie creaties maken tijdens deze naschoolse activiteit
  • Vindt uw zoon/dochter het leuk om te knutselen? Kom dan samen met 2 moeders van leerlingen uit groep 1/2 elastiekjes voor in het haar en/of doosjes knutselen!  
  • Vindt uw zoon/dochter het leuk om actief bezig te zijn? Speelt uw kind misschien wel te weinig buiten? Of is hij/zij juist dol op buitenspelen? Kom dan samen met juf Safiye begeleid buiten spelen met andere kinderen van de Paus Joanneschool! Spelletjes spelen en lekker bewegen met elkaar in de buitenlucht. 

Voor de groepen 3-4

  • Houdt uw zoon/dochter van sporten? Wil het eens iets anders proberen dan de bekende sporten? Kom dan handbal uitproberen.

Voor de groepen 4 t/m 8

  • Vindt uw zoon/dochter het leuk om te koken of wil uw zoon/dochter graag kennismaken met het bereiden van kleine koude gerechten?

Voor de groepen 5 t/m 8

  • Heeft uw zoon/dochter altijd al een eigen rap willen schrijven? Schrijf dan nu in bij de leuke workshop van zanger/rapper L CIANO (Luciano). In 6 weken gaan de kinderen hun eigen tekst en rap schrijven onder zijn begeleiding. Hij zal met hen bezig zijn met een liedje schrijven en een kleine geschiedenis meegeven over hiphop. Naast dat vindt hij het belangrijk dat we ook lekker veel plezier maken met wat leuke spelletjes. Meld dus snel aan voordat het vol zit! Link naar L CIANO's Spotify: https://open.spotify.com/artist/3KDvUuEB5x3C5ER17sK0rd?si=BJEmy2fLRxmlf-IGJmq_BQ

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl