Welkom in 1/2e

Welkom in 1/2e

Welkom bij de schoolapp pagina van 1/2E. De eerste schoolweek zit er al op en de nieuwe week staat voor de deur.

We hebben een fijne eerste week gehad. We zijn van start gegaan met de eerste lessen van De Vreedzame School. We hebben een nieuwe samenstelling in de groep, er zijn kinderen weg en er zijn gelukkig nieuwe kinderen bij gekomen. Dus nemen we de tijd om de regels, afspraken en omgangsvormen te bespreken en uit te proberen. Dit is fijn voor de groep en zeker voor de nieuwe kindjes.

 

Wat algemene informatie vanuit de klas/school:

- Dinsdag en donderdag zijn onze groente/fruitdagen. Er worden op die dag geen koekjes of boterhammen tijdens de kleine pauze van 10 uur gegeten.

- De schooldag start om half 9 zodra de bel is gegaan. Kom voor de kinderen aub op tijd. Wij zijn verplicht te noteren als kinderen na de bel in de klas komen. Is uw kind ziek, belt u dan voor 8.30 naar school om uw kind af te melden.

- Bent u aan het einde van de dag onverhoopt wat later dan verwacht, wilt u dan school bellen dat u onderweg bent. Komt iemand anders uw kind ophalen, geef dit dan 's ochtends door aan de leerkracht of bel dit later door aan de administratie.

- Graag - als dat nog niet is gedaan - de gymschoenen in de juiste maat weer mee naar school. Woensdag gaan wij naar de grote gymzaal op de Guido Gezelleweg. Wij gaan dit schooljaar daar iedere woensdag gymmen bij meester Frans. We vertrekken gelijk om half 9 dus zorg dat uw kind echt uiterlijk om half 9 in de klas is, anders kan uw kind niet mee gymmen. 

Wilt u iets met ons bespreken dan kan dat en maken wij graag na schooltijd tijd voor een gesprekje.

 

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl