Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Dinsdag 14 maart 2023

U kunt uw zoon/dochter weer inschrijven voor naschoolse activiteiten onder het kopje 'Evenementen'. (Dit staat zowel op de app als op de website)

Wat? Judolessen (en evt. zelf sporten voor ouders)
Judo is een zelfverdedigingssport. Het doel van judo is om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de snelheid en kracht van de tegenstander om hem/haar vervolgens uit balans te brengen. Respect is heel belangrijk bij judo en zelfbeheersing staat centraal.  
Wie? Voor de groepen 1 en 2 en eventueel sportieve ouders
Wanneer? Dinsdagen 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april
Hoe laat? 15.15-16.15 uur
Waar? Bij SV Hagendoorn
Adres: Slinge 19-A
             3084 EA Rotterdam
Met wie? De lessen worden verzorgd door docenten van de judovereniging. U brengt uw kind zelf naar de judovereniging en blijft daar aanwezig.
Bijzonderheden: De judovereniging zorgt voor kleding. U kunt uw zoon/dochter helpen met omkleden. Voorwaarde om uw kind op te geven is dat u zelf meegaat. U kunt dan kiezen: kijken naar de les vanuit de kantine of zelf sporten in de bijbehorende sportschool onder begeleiding van een docent. Bij het aanmelden kunt u uw keuze maken. 

Wat? Creatieve lessen
Vindt uw zoon/dochter het leuk om creatief bezig te zijn? Dat kan, bij de creatieve lessen van juf Charissa. Zij geeft aan de groepen 4 t/m 8 lessen Wetenschap en Techniek. Tijdens deze naschoolse activiteiten gaan de kinderen allerlei toffe dingen doen en maken. Denk aan zeepjes maken tot een muziekinstrument maken.
Wie? Voor de groepen 3 en 4
Wanneer? Dinsdagen 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april
Hoe laat? 15.15 tot 16.00 uur
Waar? In het theater
Met wie? Juf Charissa
Bijzonderheden: Om 16.00 uur kunt u uw zoon/dochter ophalen bij de hoofdingang. De kinderen worden naar buiten gebracht door juf Charissa.

Wat? Chinees
Ni hao. Dit betekent hallo in het Chinees. Juf Marjolein heeft een aantal jaar in China gewoond en spreekt de Chinese taal. Tijdens deze 4 lessen maakt uw zoon/dochter kennis met de Chinese taal
Wie? Voor de groepen 5 t/m 8
Wanneer? Donderdagen 23 maart, 30 maart, 13 april en 20 april
Hoe laat? 15.15 tot 16.00 uur
Waar? In het lokaal van juf Marjolein (groep 7b)
Met wie? Juf Marjolein
Bijzonderheden: De kinderen van groep 5 worden vanaf het Pausje naar het hoofdgebouw gebracht om 15.00 uur. Om 16.00 uur kunt u uw zoon/dochter ophalen bij de hoofdingang. De kinderen worden naar buiten gebracht door juf Marjolein. Als uw zoon/dochter alleen naar huis mag, kunt u dit bij de opmerkingen invullen.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl