Kriebelbeestjes en Heldendag

Kriebelbeestjes en Heldendag

Vrijdag 19 april 2024

Reminder tentoonstelling volgende week

Komende week wordt het schoolproject ‘insecten/kriebelbeestjes’ vanuit het Natuurpodium afgesloten met een tentoonstelling

We maken een route in de school, waarbij u (samen met uw kind) langs alle werkjes komt, die in de gangen hangen. 

We hebben de volgende verdeling gemaakt, om zo de drukte te spreiden.

  • Maandag 22 april: ouders van de kleuters ( vanaf 15.10 tot 16.00 uur)
  • Dinsdag 23 april: ouders van groep 4 en 5 (vanaf 15.10 tot 16.00 uur)
  • Woensdag 24 april: ouders van de peuters en groep 6 (van 12.10 tot 13.00 uur)
  • Donderdag 25 april: ouders van groep 7 en 8 + ouders van groep 3 op het Pausje.(vanaf 15.10 tot 16.00 uur)


U mag binnenlopen vanaf de ingang naast de speelzaal. Wanneer u meerdere kinderen op school heeft, dan kunt u één van de momenten kiezen. 

Heldendag in winkelcentrum Keizerswaard

Onderstaand bericht ontvingen wij en delen wij graag met u.

In de Meivakantie, op woensdag 1 mei, is in winkelcentrum Keizerswaard dé Heldendag. Naast leuke activiteiten waarbij kinderen hun eigen superhelden krachten kunnen tonen komen ook helden van de hulpdiensten om uitleg te geven over wat zij precies allemaal doen.

Ben jij dé held van Keizerswaard?

Op woensdag 1 mei van 11.00 – 17.00 uur, op het plein bij de Hema staat een Superhelden parcours. Kinderen kunnen het parcours afleggen en hun eigen superhelden krachten tonen! Ze krijgen na afloop een Superhelden-diploma en een lekkere suikerspin als beloning.

Maak kennis met de helden van de hulpdiensten

Tussen 13.00 -15.00 uur staan buiten op de Herenwaard een aantal helden van de hulpdiensten. Onder andere de politie, Handhaving en Brandweerkazerne Groene Tuin is aanwezig om uitleg te geven over hun werkzaamheden en materiaal.

Woensdag 1 t/m zaterdag 11 mei - ga op zoek naar de 6 superhelden en win!

In het winkelcentrum zijn beelden van 6 superhelden verstopt. Op woensdag 1 mei kunnen kinderen een deelnamekaartje ophalen op het plein bij de Hema en op zoek gaan naar de 6 superhelden. Hebben ze alle superhelden gevonden? Dan kunnen ze hun deelnamekaartje inleveren en kans maken op een Intertoys cadeaukaart t.w.v. € 25,- De deelnamekaartjes zijn t/m zaterdag 11 mei ook verkrijgbaar bij Intertoys Keizerswaard en kunnen tot en met 11 mei ingeleverd worden in de inleverbox die op het plein bij de Hema staat.

Ben jij dé superheld van Keizerswaard?

fotoactie Kom verkleed als superheld, maak een foto bij één van de 6 superhelden die in het winkelcentrum staan, stuur de foto naar actie@keizerswaard.nl en maak kans op een Intertoys cadeaukaart t.w.v. € 50,- Of plaats je foto op Facebook en/of Instagram met de hashtag #heldvankeizerswaard

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl