OKR mee naar huis

OKR mee naar huis

Beste ouders, 
 
Vandaag hebben alle kinderen een gesloten envelop mee naar huis gekregen. Zij mogen deze envelop pas in uw bijzijn openmaken. In de envelop vindt u het OKR (onderwijskundig rapport). Dit is een uitdraai van de digitale overdracht naar de school waar uw kind zich voor aanmeldt. Op dit rapport staat ook het schooladvies. 
 
Leest u a.u.b. het OKR goed door. Tijdens het adviesgesprek worden gegevens als naam, adres en contactinformatie besproken en eventueel aangepast. Na akkoord is het definitief en krijgt uw kind de volgende dag de code mee naar huis voor de aanmelding op uw school naar keuze.
 
Vandaag hebben alle kinderen de afspraak voor het adviesgesprek in hun eigen online agenda gezet. De dag van het adviesgesprek krijgt uw kind zijn of haar Chromebook mee naar huis. Uw kind weet hoe hij of zij moet aanmelden voor het gesprek. In de agenda staat de afspraak. Wanneer ze naar die afspraak gaan kunnen ze op deelnemen klikken om het gesprek te starten. Het gesprek duurt 15 minuten. Zorgt u er a.u.b. voor dat u vijf minuten voor de afspraak klaar zit.  

Met vriendelijke groet,

De leerkrachten van groep 8

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl