Nog een nieuwe juf

Nog een nieuwe juf

Woensdag 3 juli 2024

Vorige week deelden wij met alle ouders het document waarin u kon lezen bij welke juf of meester uw zoon/dochter volgend jaar in de klas komt. Ook stelden nieuwe juffen zich daar al aan u voor. Afgelopen week hebben wij echter nog een nieuwe leerkracht aangenomen. Hieronder stelt zij zich aan u voor. Wij zijn ontzettend blij dat Imgracia bij ons komt werken. Zij wordt een vaste invaljuf van de PJ. Mocht er dus een meester/juf ziek zijn, dan hebben wij iemand die dan de klas overneemt. Morgen, tijdens de wenmiddag zal zij ook proberen langs alle klassen te lopen, om al gedag te zeggen tegen alle kinderen en haar nieuwe collega's.

 

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij wil ik mij graag voorstellen. Ik ben Imgracia Verhoeven en ben een nieuwe vaste invaljuf vanaf het nieuwe schooljaar. Ik ben 37 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik zal het komend schooljaar op de maandag, dinsdag en donderdag werken op de Paus Joannesschool.

Ik ben opgeleid als pedagoog en heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen in verschillende functies o.a. als locatiemanager kinderopvang. Enkele jaren geleden heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en inmiddels 4 jaar als leerkracht.

Ik houd van alles wat met gezelligheid en creatief bezig zijn te maken heeft. Daarnaast vind ik het ook leuk om activiteiten te ondernemen met mijn gezin. Sporten en koken/bakken zijn verder nog hobby’s van mij.

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en na de zomervakantie te starten. Tot snel!

 

Groetjes, Imgracia                                                                           

 


Terug