Nieuwtjes en weetjes

Nieuwtjes en weetjes

Woensdag 22 mei 2024

Geef een prentenboek cadeau
Deze week krijgen alle peuters, kleuters en de kinderen uit groep 3 een prentenboek cadeau. Dit jaar is het boek 'Kom uit die kraan!!' het prentenboek dat wij cadeau geven. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen (voor)leesplezier beleven. De missie van 'Geef een prentenboek cadeau' is om alle kinderen te laten opgroeien tussen mooie boeken. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij, want (voor)lezen is super leuk! 

Schoolfotograaf
Gisteren of vandaag heeft uw zoon/dochter een brief meegekregen met daarop een persoonlijke inlogcode. De foto's kunt u online bekijken en indien gewenst bestellen.  
Op woensdag 29 mei is de inhaaldag van de fotograaf. De kinderen die vorige week afwezig waren, kunnen alsnog op de foto.  

Taallessen
Vanaf morgen zijn er wekelijks op maandag- en donderdagmiddag van 12.00-15.00 uur taallessen voor ouders bij ons op school. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wel interesse? Stuur dan een e-mail naar directie@pausjoannes.nl 

Cito's
Vanaf volgende week t/m 13 juni maken de kinderen uit de groepen 3 t/m 7 Citotoetsen. Lekker op tijd naar bed dus, om uitgerust de toetsen te kunnen maken. Tijdens het maken van deze toetsen kunnen de kinderen laten zien wat zij het afgelopen half jaar geleerd hebben. Aan het einde van het schooljaar krijgen de kinderen nog een rapport mee naar huis.

Studiedag
Op vrijdag 14 juni zijn alle kinderen vrij. De meesters en juffen hebben dan een studiedag.

 


Terug