Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Woensdag 17 april 2024

De Avondvierdaagse komt er weer aan. Van maandag 27 t/m donderdag 30 mei kunnen de kinderen samen met een volwassen begeleider meedoen aan deze 4 avonden wandelen. Supergezellig en ook nog eens gezond. 

De startlocatie is dit jaar gewijzigd. We starten vanaf Speeltuinvereniging IJsselmonde (Hendrik van Winkelhofstraat 10, 3078 GL Rotterdam). Er wordt dagelijks 5 kilometer gelopen. Rond 18.00 uur verzamelen we bij Speeltuinvereniging IJsselmonde en om 18.30 uur is het startsein. 

Van maandag 22 t/m donderdag 25 april kunt u uw zoon/dochter na schooltijd inschrijven (als u toch al komt kijken naar de tentoonstelling).
Er staat een collega voor u klaar bij de hoofdingang. De kinderen van de groepen 3 kunnen zich inschrijven bij juf Lois op Het Pausje.
We bieden de mogelijkheid voor een centrale inschrijving via school, maar het is de bedoeling dat u als ouder zelf meeloopt.

De kosten per deelnemer zijn € 6,00. Dit bedrag moet gelijk contant bij de inschrijving betaald worden. Wilt u ook doorgeven voor de hoeveelste keer uw zoon/dochter meeloopt? Zodat hij/zij een mooie medaille krijgt na afloop.

We hopen op veel inschrijvingen tijdens dit leuke evenement.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl