Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen

Dinsdag 23 januari 2024

Van 24 januari t/m 3 februari 2024 zijn er de Nationale Voorleesdagen. Stiekem zijn wij op de Paus Joannes al op maandag 22 januari begonnen met een nieuwe editie van ‘The Masked Reader’. Vier meesters en/of juffen lezen verkleed voor uit het boek Sjakie en de chocoladefabriek. De kinderen luisteren vol spanning naar het verhaal, maar willen ook graag weten wie de geheime lezers zijn. Doormiddel van het luisteren en kijken naar de hint, proberen de klassen erachter te komen wie de voorlezende meesters en juffen zijn. De klas die als eerst alle namen goed heeft geraden, wint een boek voor de klas! Spannend!  

Leest u thuis ook voor? Of leest u samen een boekje? Hoe vaker kinderen dit doen, hoe beter. Voor kinderen tot 18 jaar kan een gratis basisabonnement aangevraagd worden bij bibliotheek Rotterdam.  

Op de PJ besteden wij veel tijd aan lezen en voorlezen. Dit is erg belangrijk in de leesontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben wij ook een samenwerking met de bibliotheek van Rotterdam. Elke klas krijgt 3 keer per jaar nieuwe kratten met boeken in de klas, zodat er regelmatig een ander aanbod is.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl