Aanmelden informatieochtend en naschoolse activiteiten

Aanmelden informatieochtend en naschoolse activiteiten

Woensdag 10 januari 2024

Informatieochtend

Stond het al in uw agenda? Voor de vakantie informeerden we u er al over. Op woensdagochtend 17 januari is een informatieochtend voor de ouders van groepen 4 t/m 8. De teamleiders vertellen u op die ochtend bijvoorbeeld hoe de kinderen op dit moment leren vermenigvuldigen en delen. Ook verhoudingstabellen en andere belangrijke schoolse vaardigheden komen voorbij in dit uur. Dit leren de kinderen nu soms op een andere manier dan vroeger. Uiteraard kunt u ook zelf uw vragen stellen. 

Wat: Informatieochtend voor ouders van de groepen 4 t/m 8.

Wanneer: Woensdagochtend 17 januari van 08:30 tot ± 09:15 

Waar: In het hoofdgebouw in groep 6c. Die kinderen zijn dan naar gym, dus het lokaal staat leeg. Dit is op de begane grond, helemaal achterin.

Hoe: U kunt zich aanmelden door op de app, of de website naar het kopje: evenementen te gaan. Daar klikt u op: informatiebijeenkomst ouders groepen 4 t/m 8. 

Dit is de directe link naar de website: https://www.pausjoannes.nl/3533/evenementen.html

Let op: Graag bij aanmelding naam kind + groep + e-mailadres (bekend bij school) invullen. Inschrijven kan tot 15 januari.

Nog ruimte bij naschoolse activiteiten: 

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor de naschoolse activiteit schaken voor kinderen uit groep 5 en 6. Heeft uw zoon/dochter hier zin in, schrijf zeker in! Schaken is ontzettend leuk, maar ook nog eens goed voor de hersenen. Er is zelfs onderzoek gedaan, waaruit blijkt dat kinderen die schaken op school beter presteren, als het gaat om logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en je concentreren. Start a.s. maandag. 


Andere informatieochtenden

Op 24 en 31 januari staan er nog 2 ouderbijeenkomsten gepland. Op 24 januari voor alle ouders van kleuters, die gestart zijn na september 2023.

Op 31 januari voor alle ouders van de groepen 1-2 en 3. Dit gaat over wat de kinderen leren in deze groepen op school. Inschrijving hiervoor volgt.

 


Terug