Gelukkig Nieuwjaar en Weetjes

Gelukkig Nieuwjaar en Weetjes

Maandag 8 januari 2024

Hoera! De school is weer begonnen. We wensen iedereen een gezond, gelukkig en mooi 2024 toe. We hopen dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en uitgerust aan 2024 kan beginnen. Het zal voor veel kinderen weer even wennen zijn, maar de structuur van naar school gaan is vaak ook weer erg welkom.

Mee naar binnen: Deze week mag u op alle dagen even meelopen met uw zoon/dochter naar de klas. Vanaf maandag 15 januari tot de voorjaarsvakantie, kunt u meelopen op de maandag, woensdag en donderdag. Om de zelfstandigheid bij de kinderen te stimuleren willen wij u vragen om uw zoon/dochter op dinsdag en vrijdag zelfstandig naar de klas te laten lopen. Als u een brandende vraag heeft, mag u uiteraard wel even mee naar binnen.

Parkeren/ #Weeslief: We vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk, lopend, met de fiets, de step of het OV naar school te komen. De wijk rondom het hoofdgebouw en het Pausje zijn niet berekend op de enorme hoeveelheid auto's van alle ouders die de kinderen naar school brengen. Komt u toch met de auto? Houd u zich dan a.u.b. aan de verkeersregels. Op die manier blijft het veilig voor alle kinderen, ouders en bewoners. Dus: parkeren in de vakken, houd de rijrichting aan, geduldig en vriendelijk zijn voor anderen. Op die manier leren we ook aan onze kinderen, dat het belangrijk is om je aan verkeersregels te houden en aardig te zijn voor andere mensen.

Wat staat er nog op de rol: Houd u de jaarplanning goed in de gaten? Er staat de komende periode weer van alles te gebeuren. Dit staat op de website en de app onder het kopje: Agenda. De naschoolse activiteiten gaan weer van start, de kinderen uit de groepen 8 krijgen een voorlopig advies en maken begin februari de Doorstroomtoets (voorheen de Eindtoets) De kinderen van de groepen 3 t/m 7 beginnen volgende week aan de Citotoetsen, lekker op tijd naar bed dus, om uitgerust de toets te kunnen maken.  De Nationale Voorleesdagen komen eraan, net als het eerste rapport.

Vrije dagen en de volgende vakantie: 

Op vrijdag 2 februari is de school gesloten i.v.m. een studiedag. Alle kinderen zijn die dag vrij.

Op vrijdag 9 februari vieren we carnaval, de kinderen zijn die dag al om 13 uur uit.

De voorjaarsvakantie begint een week later. De kinderen zijn een week vrij van 19 t/m 23 februari.


Terug