Fijne Kerst en een gelukkig 2024

Fijne Kerst en een gelukkig 2024

Donderdag 21 december 2023

Op dit moment genieten we op school van het laatste kerstoptreden. Hartverwarmend om al onze kinderen te zien stralen op het podium. Op de foto's enkele wensen van verschillende groepen. Deze (en alle andere wensen) komen in de hal van het hoofdgebouw te hangen

Om de vakantie nog een beetje leuker te maken, krijgen alle kinderen van de basisschool een leuk en nuttig cadeautje mee naar huis. De leerlingen krijgen een leuk boek maar naar huis. Dit is mogelijk gemaakt door het Jeugd Educatie Fonds en Bol.com.  

De leerlingen van de groepen 1/2 krijgen een Paw Patrol doeboek van de avontuurlijke en razend populaire animatieserie op tv.  

De groepen 3 en 4 krijgen het boek Bob Popcorn. Op een bijzondere manier groeit er uit een korrel mais een mannetje, die in eerste instantie erg boos lijkt… Voor sommige kinderen wat moeilijk om zelf te lezen, maar ook leuk om voor te lezen.

De groepen 5 en 6 krijgen een Disney Wishboek mee naar huis. Dit zijn leuke doeboeken met allemaal verhalen erin.

Uiteraard worden de groepen 7 en 8 niet overgeslagen en krijgen zij het boek 'De TikTok-Challenge' mee naar huis. De titel verraad al waar dit boek over gaat..  

Het lezen van een boek helpt niet alleen tegen eventuele verveling, maar helpt uw kind ook enorm met het vergroten van de woordenschat, vloeiend & vlot lezen en doet een beroep op de fantasie van uw zoon of dochter. 

Het Paus Joannesteam wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond, liefdevol en voorspoedig 2024.

 


Terug