Nog meer Kerstnieuws

Nog meer Kerstnieuws

Woensdag 20 december 2023

Wat hebben we het gezellig gehad met elkaar gisterenavond. Het was alweer zo lang geleden dat er een kerstdiner was, dat alles extra feestelijk aanvoelde. Fijn dat er zoveel lekkere dingen te eten waren voor de kinderen. De kinderen zagen er allemaal tip-top en stralend uit en ook de meesters en juffen hadden extra hun best gedaan, met prachtige jurken, pakken en glitters.

Nog even voor de zekerheid:

  • Morgen is de kerstviering in het theater op school. Er zijn verschillende vieringen en tijden (zie eerder bericht). We willen u vragen om via de deuren bij het binnenplein/buitenlokaal het theater in te komen. De voordeur van de school houden we dicht. De kinderen zitten op stoelen en matjes. De ouders staan aan de achterkant. Vergeet uw kaartje niet. Dit is echt belangrijk. Kinderwagens moeten buiten blijven staan. Als de voorstelling is afgelopen, verlaat u via de deuren naar het buitenlokaal de school weer.
  • Morgen zijn de kinderen om 13 uur uit. 
  • Vrijdag zijn de kinderen vrij.

In de toegevoegde foto's ziet u, naast de stralende kerstfoto met de meesters en juffen, ook een flyer vanuit 'House of Hope'. Zij organiseren leuke dingen rondom Kerst. Op vrijdag is er bijvoorbeeld Kerst in het het Spinozapark.


Terug