Nieuwe juffen voor extra ondersteuning rekenen en taal

Nieuwe juffen voor extra ondersteuning rekenen en taal

Maandag 18 december 2023

Zoals we u al eerder schreven, hebben wij verschillende mensen die binnen de school extra gaan ondersteunen op de gebieden rekenen en taal. Wij kunnen deze mensen betalen vanuit de subsidie basisvaardigheden. Deze subsidie loopt ook volgend schooljaar nog door. De nieuwe juffen heten; Wendy, Imane en Selma. Op de foto’s ziet u hoe de juffen eruit zien. Hieronder stellen zij zichzelf aan u voor.

 

Mijn naam is Wendy de Best-Raaff. 

Ik ben 46 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Spijkenisse.De afgelopen 25 jaar heb ik met veel plezier op verschillende basisscholen in Spijkenisse voor de klas gestaan.

Na zoveel jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik veel zin om na de Kerstvakantie te starten op de Paus Joannes. Ik ga met kleine groepjes kinderen aan de slag en zal ze helpen nog beter te worden in rekenen, begrijpend lezen en spelling.

Met vriendelijke groet,

Wendy

 

Hallo allemaal,

Graag stel ik mijzelf even voor. 

Ik ben Imane en ik zal de komende tijd NT2( Nederlands als tweede taal) begeleiding geven aan de kleuters. Ik ben elke maandag- en vrijdagochtend aanwezig op school. Ik zal kleine groepen uit de kleuterklas extra Nederlandse taalbegeleiding geven. Zelf ben ik meertalig en spreek ik naast het Nederlands en Engels ook het Arabisch (Marokkaans dialect) en Berbers. Daarnaast ben ik werkzaam als (online) logopedist en ik werk met veel kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud. Ik zal dus geen logopedie behandelingen geven op de Paus Johannesschool. Als u als ouder/verzorger vragen heeft over logopedie kunt u mijn website bezoeken: www.digitaal-logopedie.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd maandag- en vrijdagochtend vinden in het gebouw.  

Ik kijk er naar uit om de kinderen te begeleiden en u te ontmoeten! 

Imane

 

Beste ouders en/of verzorgers,

Kort geleden ben ik gestart op de Paus Joannesschool en ik zou me om die reden graag willen voorstellen. Mijn naam is Selma Jakupovic (juf Selma) en ik ben 24 jaar oud. Samen met mijn man en dochtertje zijn wij pas verhuisd naar Nieuw-Beijerland en wonen we daar met veel plezier.
Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ik heb daar mijn diploma tot volwaardig Social Worker behaald. Naast mijn liefde voor het maatschappelijk werk, heb ik gedurende mijn studie ook altijd voor de klas gestaan. In het jaar 2020 besloot ik mijn passies te combineren en heb ik mijn eigen bedrijf Urban Teaching opgezet. Ik geef nu een paar jaar leerondersteuning op verschillende basisscholen door heel Rotterdam en nu is de Paus Joannesschool aan de beurt. Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking en d.m.v. mijn gedreven, ondernemende en creatieve houding ben ik bereid de begeleidingen in rekenen en taal tot een goed succes te brengen.

Selma

 


Terug