PJ weetjes en nieuwtjes

PJ weetjes en nieuwtjes

Maandag 13 november 2023

Babynieuws

  • Er is weer babynieuws. Onze lieve juf Tessa is bevallen van een prachtige gezonde zoon. Zijn naam is Jop. Wij feliciteren Tessa en haar vriend met hun nieuwe gezin. Zij kunnen lekker gaan genieten op hun lichtblauwe wolk

Tevredenheidsonderzoek

  • Heeft u de mail vanmorgen ook binnen zien komen? Wij schreven er voor het weekend al over. U kunt het tevredenheidsonderzoek vanaf vandaag invullen. 

Verkeersveiligheid

  • De herfst is in volle gangen. Regenachtig en grijs weer en vaak is het nog een beetje schemerig in de ochtend. Juist daarom nogmaals het vriendelijke verzoek auto's te parkeren op plekken die daarvoor bestemd zijn. Zo hoeven kinderen, of ouders met kinderwagens niet over de straat te lopen, omdat de stoep vol staat. Zeker met dit weer, waarbij het zicht soms slechter is, zit een ongeluk in een klein hoekje. Met de fiets, step, OV of lopen is uiteraard ook een prima optie. Dan is er in ieder geval geen parkeerstress.

Weer en buiten

  • Aansluitend hierop; Met het koudere en nattere weer is het fijn als kinderen hierop gekleed zijn als ze naar school komen.(Denk aan een regenjas of regenlaarzen) Als het stroomt van de regen spelen wij niet buiten. Maar bij een buitje of miezer kiezen wij ervoor om de kinderen hun beweeg- en ontspanmoment wel te geven. Als kinderen veel stil zitten en niet naar buiten gaan, kunnen zij zich slechter concentreren en nemen zij de lesstof niet meer op. Buiten bewegen is gezond, ook als het weer wat minder zonnig is.

Terug