Kwaliteitsonderzoek

Kwaliteitsonderzoek

Woensdag 8 november 2023

Elke dag zien wij blije kinderen, ouders en leerkrachten op de PJ. Wij werken er met elkaar hard aan om de kinderen te geven wat ze verdienen: Aandacht, liefde en goed onderwijs.
 
Elke twee jaar vindt er een kwaliteitsonderzoek plaats, gericht op de ervaringen van leerlingen (groep 6 t/m 8), ouders en medewerkers van onze school.
 
Deze enquete gaat over hoe tevreden ouders, kinderen en leerkrachten zijn over de PJ. Een belangrijk instrument voor ons om te kijken wat er goed gaat en waar nog ruimte voor verbetering is. 
 
Langs deze weg vragen wij aan u als ouder dan ook om hieraan mee te werken. 

Wat vragen wij van u? 
Aanstaande maandag (13 november) ontvangt u van een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst. We willen u vragen deze in te vullen, dit kan t/m 25 november.  Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Lukt het invullen thuis niet, dan kunt u de vragenlijst ook op school invullen. Hoe? dat merkt u vanzelf als u uw zoon/dochter komt brengen.

Heeft u meerdere kinderen, vult u dan alstublieft per gezin de vragenlijst slechts eenmaal in.

Wat gebeurt er met de resultaten? 
De resultaten van het onderzoek zijn niet te herleiden tot personen of e-mailadressen. De school gebruikt de uitkomst van dit onderzoek voor kwaliteitsverbetering. 
 

We bedanken u alvast voor uw medewerking.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl