Nieuwtjes en weetjes

Nieuwtjes en weetjes

Dinsdag 24 oktober 2023

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van een heerlijke herfstvakantie. Wij zijn weer met heel veel energie begonnen en we vonden het fijn om alle kinderen gisteren weer op school te zien.

Voortgangsgesprekken
Vanaf morgen (25 oktober) t/m 27 oktober kunt u zich inschrijven voor de voortgangsgesprekken. Deze vinden plaats in de week van 30 oktober t/m 3 november. Tijdens deze gesprekken wordt de voortgang van uw zoon/dochter besproken, op didactisch gebied en het welbevinden.
Voor de kinderen uit groep 8 zijn de voortgangsgesprekken in de week van 27 november, zodat de uitslagen van de Cito B(egin)8 besproken kunnen worden. Voor deze gesprekken kunt u zich op een later moment inschrijven.

Meeloopmomenten
Na de vakanties wisselen wij altijd van meeloopdagen. Vanaf komende week kunt u op dinsdag en vrijdag meelopen naar de klas met uw zoon/dochter. Op de andere dagen willen wij u vragen om de kinderen zoveel mogelijk alleen naar binnen te laten gaan, om de zelfstandigheid te bevorderen. Uiteraard kunt u altijd even mee naar binnen lopen als u een vraag heeft aan de leerkracht of even iets door wil geven.

Reminder studiedag
Op maandag 6 november zijn alle kinderen vrij. Wij hebben dan een studiedag. Ook De Kleine Beer is die dag gesloten.


Terug