Vrijkaarten voor de voorstelling 'Gozert'

Vrijkaarten voor de voorstelling 'Gozert'

Woensdag 20 september 2023

Willen jullie de herfstvakantie leuk beginnen met een toffe (gratis) voorstelling? Lees dan snel verder! 
Dankzij een ouder krijgen de kinderen en ouders van de Paus Joannesschool de mogelijkheid om de voorstelling 'Gozert' te bezoeken.

Wat? Voorstelling 'Gozert' Hofplein Theater
Wie? 
Voor kinderen vanaf 6 jaar (en uiteraard ouders)
Wanneer? Vrijdag 13 oktober
Hoe laat? Het begint om 19.00 uur
Waar? Hofplein Theater
Adres: Benthemplein 13, 3032 CC Rotterdam
Bijzonderheden: Er zijn maximaal 250 kaarten beschikbaar. U kunt zich inschrijven tot en met vrijdag 15.00 uur, daarna zullen de inschrijvingen worden gesloten. Uiteraard gaat u met het eigen gezin en niet met de leerkracht.
Laat bij het inschrijven het volgende weten: Naam leerling, groep en het aantal kaarten.
Hoe? U kunt uw zoon/dochter nu inschrijven via de schoolapp, via het kopje 'evenementen'
Waar gaat het over?
Gozert is een spannend en ontroerend verhaal over kinderen die anders zijn, gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle boek van Pieter Koolwijk, dat in 2021 is bekroond met de Gouden Griffel. Jeugdtheater Hofplein is verkozen om als eerste theater dit succesvolle verhaal te vertalen naar een theatervoorstelling.

Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. Maar is Gozert daardoor een denkbeeldige vriend, of is hij onzichtbaar..?

Samen beleven ze de meest wilde avonturen. Zo gaan ze samen op trollenjacht, vechten ze als piraten, ontsnappen ze uit de gevangenis en gaan ze zelfs naar een fantastische danceclub. Alleen de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt...

Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl