Ouderbijeenkomst, gevonden voorwerpen en sterkte

Ouderbijeenkomst, gevonden voorwerpen en sterkte

Maandag 11 september 2023

Reminder ouderbijeenkomst buitenspelen

Volgende week maandag (18 september) komt Hanneke Poot iets vertellen over het belang van buitenspelen. Hanneke Poot is kinderfysiotherapeute, psychomotorisch remedial teacher en docente. Met ons nieuwe plein, wordt er weer een nieuwe manier van spelen aangeboord bij de kinderen. Waarom is dit nou zo belangrijk? En waarom is een groen plein zo goed voor kinderen? Zij kan u er alles over vertellen. Ook kunt u vragen stellen aan haar. 

Wat: Informatieochtend met thema: Buitenspelen

Wanneer: 18 september

Waar: Het theater in het hoofdgebouw

Voor Wie: Ouders van kinderen van de groepen 0 t/m 8.

Tijd: 8.45-10.15 uur

Door op onderstaande link te klikken kunt u zich opgeven:

https://www.pausjoannes.nl/3533/evenementen.html

U kunt ook naar het kopje: evenementen in de app.

Gevonden voorwerpen:

In het kamertje van meester Marcel en juf Diana, staat een grote rieten mand met allemaal spullen die in en rondom de school gevonden worden. Mist u iets van uw zoon/dochter? Loop dan zeker even binnen, om te zoeken in deze mand. Hij is namelijk al behoorlijk vol.

Sterkte voor Marokko

Drie dagen geleden hoorden wij van de verwoestende aardbeving in Marokko. Wij wensen alle mensen in Marokko, maar ook de mensen die familie en vrienden in het gebied kennen heel veel sterkte toe. Vanuit het Jeugdjournaal wordt er ook aandacht besteed aan de aardbeving, kinderen in de hogere groepen praten hier dan ook over in de klas.

Vanuit de meesters en juffen van de PJ doen wij een donatie aan het Rode Kruis. Wilt u zelf ook iets doen?

Op giro 6868 kan direct geld worden overgemaakt voor de hulpverlening van de Marokkaanse Rode Halve Maan, zoals het Rode Kruis daar heet. Zij helpen met eerste hulp, maar ook met vervoer van gewonden naar ziekenhuizen en psychosociale ondersteuning voor wie dat nodig heeft. 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl