2 nieuwe ouders in de medezeggenschapsraad (MR)

2 nieuwe ouders in de medezeggenschapsraad (MR)

Dinsdag 29 augustus 2023

Met ingang van dit schooljaar heten wij 2 nieuwe ouders welkom in de medezeggenschapsraad. Wendy Ketting en Milka Miller, hebben afscheid genomen. Wij bedanken hen voor hun inzet en betrokkenheid.

De nieuwe leden zijn Lara en Iman.

In de stukjes hieronder stellen zij zichzelf voor. Op de foto ziet u Lara.

Lara Voerman

Mijn naam is Lara Voerman en ik ben samen met Maarten ouder van Julius (groep 6) en Ossip (groep 5). Ik ben architectuurhistoricus en adviseer het Rijk en gemeenten (vaak Rotterdam) over de omgang met erfgoed bij grote gebiedstransformaties. Een paar jaar geleden fietste ik voor een werkonderzoek op Zuid rond en zo vond ik bij toeval een fijn huis in Hillesluis. Daar wonen we nu zeven jaar met veel plezier. Op zoek naar een goede school werd ons de Paus Joannes aanbevolen.  Na een uitgebreide rondleiding door meester Wouter waren we om, en daar hebben we nog geen spijt van gehad.

Iman el Haddad

"Mijn naam is Iman el Haddad, getrouwd en samen zijn we de trotse ouders van twee zoons. Zij zitten beiden op de Paus, te weten in de groepen 2 en 8.

In het dagelijks leven werk ik full-time voor de GGD binnen de regio Rotterdam-Rijnmond. Betrokkenheid bij onze kinderen vinden wij heel belangrijk. Hun sociale leven en omgeving, sport maar ook zeker school.

Waarom de MR? Ik heb mij beschikbaar gesteld omdat ik het belangrijk vind dat ieder kind goed onderwijs dient te krijgen en een fijne schooltijd heeft en hier uiteindelijk met plezier op kan terugkijken.

Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen om samen met het bestuur/directie aan een nog beter leerklimaat voor onze kinderen te werken en mee te denken en te praten over de visie van de school om tot zo goed mogelijk onderwijs te komen (in de breedste zin van het woord) waar onze kinderen bij gebaat zijn."


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl