Pausweetjes

Pausweetjes

Maandag 28 augustus 2023

  • Traktaties

Als kinderen jarig zijn, dan is het natuurlijk een feestje om dit in de klas te vieren. We merken wel dat de traktaties soms wel erg groot of veel zijn. Ontzettend lief natuurlijk, maar niet helemaal de bedoeling. We willen u vriendelijk vragen om de traktaties klein te houden. Een snoepje, een koekje, of iets gezonds is echt genoeg. Less is More.

  • Gezonde dagen

Op dinsdagen en donderdagen willen we u vragen uw zoon/dochter een gezonde snack mee te geven. Denk hierbij aan fruit of groente. ’s Morgens ligt er bij de ingang ook fruit voor kinderen, die een tien uurtje vergeten zijn, of waar het thuis niet altijd lukt om tien uurtjes te kopen voor de kinderen.

  • Jaaroverzicht en kalender

Misschien was u al op zoek geweest naar vrije dagen, vakanties etc voor komend schooljaar. Alle belangrijke dagen voor dit schooljaar kunt u vinden op de app (kopje agenda) en de website https://www.pausjoannes.nl/928/agenda.html

Via de app kunt u de belangrijke dagen ook koppelen aan uw digitale agenda, door rechtsboven op het pijtje naar beneden te klikken.

Vandaag kunt u ook een mail verwachten, met daarin 2 bijlagen. ‘Het jaaroverzicht- de koelkastkalender’ en een ‘gewone kalender- per maand’. Dit zijn 2 documenten met alle belangrijke dagen, waarbij u zelf kunt kijken welke kalender u het makkelijkst vindt. Om zo min mogelijk papier te verspillen hebben wij ervoor gekozen deze overzichten niet al geprint mee te geven. U kunt zelf kiezen welk overzicht u gebruikt en dit dan uitprinten.

Heeft u geen printer, maar wilt u wel graag een geprinte versie voor thuis? Dan printen wij graag 1 van de overzichten voor u uit. U kunt dan een mail sturen naar: cindy.nobel@rvko.nl

Geef in de mail aan welk overzicht u wilt ontvangen, de koelkastkalender, of het maandoverzicht. En geef aan hoe uw zoon/dochter heet en in welke klas hij/zij zit. Wij zorgen dan dat uw kind het overzicht mee naar huis krijgt.

  • Kennismakingsgesprekken

Zoals al eerder vermeld: U kunt zich vanaf vandaag inschrijven voor de kennismakingsgesprekken. U kunt zich aanmelden via deze link: https://paus-joannes.schoolpraat-app.nl/gesprekkenplanner

Of via de app: onder het kopje ‘gesprekkenplanner’

  • Meeloopmomenten

U heeft het misschien al bij de deur zien hangen. U kunt als ouder meelopen naar binnen op: maandag, woensdag en donderdag. Na de herfstvakantie wisselen we van dagen. Vindt uw kind het erg spannend om alleen naar binnen te gaan, of heeft u een vraag aan de leerkracht, of wilt u iets doorgeven, dan kunt u uiteraard even meelopen. Door ‘zelfstandige’ dagen in te plannen, leren we kinderen dat ze al heel veel zelf kunnen en dat we vertrouwen in ze hebben.

  • Ouderbijeenkomst buitenspelen

U kunt zich nog steeds aanmelden voor de ouderbijeenkomst: buitenspelen door Hanneke Poot via deze link: https://www.pausjoannes.nl/3533/evenementen.html

Of door uw naam op het blad bij de ingang van de school in te vullen.

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl