Auto's rondom de gebouwen

Auto's rondom de gebouwen

Woensdag 23 augustus 2023

De school is nog maar net begonnen. Iedereen moet weer wennen aan het 'normale' ritme, vroeg opstaan, zorgen dat je op tijd bent en soms navigeren tussen 2 gebouwen. Dat is altijd zoeken aan het begin.

We merken dat het met auto's rondom het hoofdgebouw en de dependance ( het Pausje) al erg druk kan zijn. Aan u het vriendelijke verzoek attent te blijven op de veiligheid van de kinderen. Even een auto op de stoep zetten, lijkt onschuldig, maar kan ervoor zorgen dat kinderen die naar school lopen, tussen auto's door moeten laveren, stukjes over de straat lopen, of opeens opduiken tussen een auto om over te steken. Met alle risico's vandien.

Bij het hoofdgebouw hebben we aan de Bergsonstraat een 'Kiss and Ride', hier kunt u met de auto inrijden, uw kind uit laten stappen en zelf weer doorrijden.

De dependance aan de Elsschotstraat is een doodlopende weg, als u hier in wilt rijden, gebruik dit dan ook als een 'Kiss and Ride', zodat er geen opstoppingen ontstaan. U kunt uw kind bij de 'keerplek' afzetten en dan weer rustig terugrijden.

Voor alle locaties geldt: Iets verderop parkeren geeft vaak veel meer rust, daar zijn vaak ook meer parkeerplekken.

En als het lukt: Kom met de fiets, lopend, steppend of met het OV, dat is natuurlijk nog veel handiger :-)

Laten we er met elkaar voor zorgen, dat de kinderen veilig op school komen en de buurt geen overlast ervaart.

Alvast ontzettend bedankt.

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl