Nieuwtjes en Weetjes

Nieuwtjes en Weetjes

Dinsdag 22 augustus 2023

Opening Groene Schoolplein:

Het nieuwe schoolplein is al volop in gebruik genomen. Omdat we het erg leuk vinden om wel stil te staan bij het openen van plein ook officieel te openen, zal het er morgen extra feestelijk uitzien bij de ingang. Alle kinderen krijgen morgen of donderdag ook nog een kleinigheidje ter ere van het plein. Lees straks ook het kopje ouderbijeenkomsten goed. Op 18 september komt iemand u van alles vertellen over het belang van ‘goed buitenspelen’. Schrijf u zeker in!

Samen met de kinderen van de leerlingenraad en de kinderen die vorig jaar meegingen naar de Speeldernis en mee mochten denken over het nieuwe plein, knipt juf Kim een lintje door, om het plein officieel te openen. We doen dit met deze kleinere groep van 20 kinderen, omdat zij ook betrokken zijn geweest. De foto’s ziet u binnenkort op de app/website.

Het plein van de kinderen van de groepen 3 is deze vakantie geëgaliseerd. Ook is er een grappige ‘ballenpaal’ geplaatst. Binnenkort gaat het Natuurpodium, met de kinderen, juffen en ouders aan de slag om het plein nog mooier te maken. ( Houd de website en app in de gaten) Ook wordt er nieuw buitenspeelmateriaal aangeschaft.

Vrijwilligers gezocht:

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om ongeveer 6 keer in een schooljaar, met een groep enthousiaste leerlingen, het plein te onderhouden. Onkruid trekken, snoeien, harken etc. Lijkt dit u heel erg leuk en vindt u het leuk om met een groepje kinderen aan de slag te gaan?

Stuur een mail naar: directie@pausjoannes.nl

Kennismakingsgesprekken

In de week van 4 september kunt u kennis maken met de nieuwe leerkracht van uw zoon/dochter. Vanaf volgende week ( vanaf maandag 28 augustus) kunt zich inschrijven voor deze 10 minuten gesprekjes via de app/website. Wilt u meer weten over wat er in het jaar gaat gebeuren in de groep, bezoek dan zeker de ouderbijeenkomsten. De teamleiders stellen zich dan ook aan u voor. Hierover leest u in het andere bericht op de app/website.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl