Goed gestart

Goed gestart

Maandag 21 augustus 2023

De eerste schooldag zit er alweer bijna op. De kinderen zijn vandaag met heel veel plezier gestart. We zagen dat er hard gewerkt werd en dat het ook ontzettend gezellig was in alle groepen.

De kinderen op het hoofdgebouw konden vandaag ook voor het eerst spelen op het nieuwe plein. Dit 'Groene Schoolplein' konden wij aan laten leggen, vanuit een subsidie van de gemeente Rotterdam. Kinderen en leerkrachten mochten meedenken in hoe het plein eruit kwam te zien. De eerste ervaringen zijn ontzettend positief. Kinderen klimmen en klauteren, ruiken aan bloemen, zoeken schelpjes en gaan echt op avontuur. Misschien wel net zoals u vroeger het liefst buiten speelde. ( denkend aan hutten bouwen, klimmen, verstoppen en ontdekken)

Zoals we vorig jaar al schreven, zal het aan het begin best even wennen zijn. Er is misschien wat vaker een schram of een bult. Maar uiteindelijk gaat het gezondere, fittere en motorisch sterkere kinderen opleveren. Binnenkort kunt u ook een uitnodiging verwachting voor een informatieochtend, waarin we iemand uitnodigen die uitlegt waarom een Groen Plein zo ontzettend goed is voor kinderen.

Voor morgen: U mag gewoon over de houtsnippers lopen, de poorten aan de zijhekken mag u open zetten en de zijdeuren mogen ook gebruikt worden. 

 


Terug