Nieuwtjes en weetjes

Nieuwtjes en weetjes

Vrijdag 26 mei 2023

Tweede Pinksterdag
Reminder: Aankomende maandag, 29 mei, zijn de kinderen vrij i.v.m. Tweede Pinksterdag. Iedereen kan genieten van een lang weekend.
 
Juffen- en Meesterdag
Op woensdag 14 juni vieren we juffen- en meesterdag. Op die dag vieren we eigenlijk alle verjaardagen van de leerkrachten tegelijk. Soms is dit ook al gebeurd op de echte verjaardag van de leerkracht, dus dubbel feest. Kinderen hoeven geen cadeautje mee te nemen, als ze iets willen geven is een lief briefje of een tekening ontzettend leuk. Elke leerkracht vult de ochtend in op zijn/haar eigen manier. Daarover plaatsen zij zelf ook nog een bericht op de app. Het wordt sowieso een gezellige dag.
 
Avondvierdaagse
Deze week liepen er weer heel wat kinderen de Avondvierdaagse. We hebben ontzettend geboft met het mooie weer. Wat een sportieve toppers hebben wij toch.
 
Centrale Eindtoets
Vorige week kregen wij de resultaten van de Centrale Eindtoets binnen. De leerlingen van groep 8 maakten deze toets op 18 en 19 april. Afgelopen maandag hoorden alle leerlingen hoe ze de toets gemaakt hebben. We kunnen met trots melden, dat we gemiddeld 535,0 hebben gescoord. Dat is een geweldig resultaat.  Kinderen kunnen tussen de 501 en 550 punten halen. Ook wordt er gekeken naar referentieniveaus op verschillende onderdelen, zoals rekenen en begrijpend lezen. Op alle onderdelen hebben de kinderen het ontzettend goed gedaan en de normen die de inspectie voor onze school heeft gesteld zijn ruimschoots gehaald. We zijn trots op de meesters en juffen die alle jaren hard gewerkt hebben met de kinderen, de ouders die ze ondersteunden en uiteraard de kinderen.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl