Nieuwe ICT leerkracht

Nieuwe ICT leerkracht

Dinsdag 6 december 2022

Afgelopen woensdag namen wij met alle kinderen afscheid van juf Gülsen. Hierover schreven we al eerder.

Vandaag kunnen we u vertellen dat we een nieuwe ICT leerkracht hebben aangenomen. Haar naam is Daniëlle. Hieronder stelt zij zichzelf voor. Zij start na de kerstvakantie en werkt dan op dinsdag en donderdag. Na de voorjaarsvakantie werkt zij op alle dagen, behalve op woensdag. Zij start niet direct met de lessen, zodra ze hiermee start, laten we dit aan u weten.

Mocht u in de tussentijd ICT vragen hebben, bijvoorbeeld over de app. Dan kunt u deze stellen aan juf laura, onze ouderconsulente.

Daniëlle stelt zicht voor:

Mijn naam is Daniëlle Koolmees, 31 jaar, getrouwd met Marco en sinds 2011 werkzaam in het onderwijs. Ik heb jarenlang lesgegeven aan de groepen 4 t/m 8 en werkte daarbij al vaak met ICT, omdat ik het heel waardevol vond om mijn onderwijs met ICT tools te verrijken.

In 2017 heb ik de opleiding tot specialist digitale geletterdheid gevolgd en in 2019 heb ik de opleiding tot ICT-coach afgerond. Enorm leuk om 2 passies, onderwijs & ICT met elkaar te kunnen combineren! Als ICT-coach heb ik bij mijn vorige bestuur scholen begeleid met digitaal leren, trainingen gegeven voor Snappet en Gynzy en schoolteams begeleid met hun visie op ICT binnen de school. Daarnaast schrijf ik ook regelmatig blogs over ICT en digitale geletterdheid, om andere leerkrachten te inspireren.

Toen ik de vacature van de Paus Joannes zag, was ik meteen heel enthousiast en na een dagje meelopen met Gülsen nog enthousiaster! Ik ben dan ook erg blij met deze mooie kans om nog gerichter met onderwijs & ICT te werken. 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl