Sinterklaas

Sinterklaas

Zondag 27 november 2022

Sinterklaasviering
Op maandag 5 december ontvangen wij Sinterklaas op het schoolplein. De kinderen uit groep 1/2 starten in hun eigen klas. Zij gaan om 8.30 uur met de leerkracht naar buiten. De kinderen uit groep 3 t/m 8 mogen zich tussen 8.15 en 8.30 uur melden bij hun eigen juf/meester op het plein vlakbij bij de hoofdingang. U bent welkom om te komen kijken, maar wel achter het hek.
Alle kinderen krijgen iets lekkers van de OR. We adviseren om wel gewoon een pauzehap mee te geven en een lunch.
We zijn die dag om 13.00 uur uit.


Surprises

De kinderen van groep 5 t/m 8
 hebben lootjes getrokken. Hopelijk is uw kind druk bezig met de surprise. De kinderen uit groep 6, 7 en 8 maken ook een gedicht.
 

Nog even ter herinnering: 
Pak de surprise niet in, maar doe er een vuilniszak omheen. Graag de surprise en de vuilniszak voorzien van de naam voor wie de surprise is bedoeld.  

Vergeet u niet dat de gemaakte surprise inclusief gedicht uiterlijk woensdag 30 november op school moet zijn? Alvast bedankt!  


Cadeautje surprise
Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 hebben hun wensen voor een cadeautje doorgegeven middels een lijstje. We snappen dat het voor sommige ouders lastig is om een cadeautje te kopen in deze dure tijd. Daarom hebben wij een doos met cadeautjes neergezet bij de administratie, zodat u en/of uw zoon/dochter maandag of dinsdag daar een cadeautje kan pakken om in de surprise te doen. 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl