welkom terug

welkom terug

Maandag 31 oktober 2022

Welkom terug

Vandaag gingen de deuren van de PJ weer open en konden we alle kinderen weer verwelkomen op school. We hopen dat iedereen uitgerust is en heeft genoten van de vakantie. De meesters en juffen hebben er in ieder geval weer zin in.

Ontbijttafel bij de ingang

Vanmorgen stond er bij de hoofdingang en op de dependance voor de groepen 5 een tafel met krentenbollen, eierkoeken, fruit, sultana's etc. klaar voor alle kinderen waar het niet vanzelfsprekend is dat er 's morgens ontbijt is, of geld voor lunch. Heeft u het op dit moment financieel niet makkelijk en is het een verlichting als de kinderen op school iets te eten pakken? Bespreek dit dan zeker nog een keer met uw zoon/dochter. Het eten staat er om opgegeten en meegenomen te worden. Is uw kind het vergeten te pakken bij het naar binnen lopen? Ze mogen altijd nog even teruglopen als ze het aan de meester/juf vragen. Ook onder schooltijd kunnen kinderen aan de meester of juf vertellen dat ze graag nog iets te eten willen pakken. We hopen echt dat we op deze manier zorgen dat alle kinderen met goed gevulde magen op school zitten, waardoor leren nog beter gaat.

U kunt dit zelf ook altijd bespreken met de leerkracht.

Gesprekkenplanner

Op dinsdag 1 november stellen wij vanaf 9 uur de gesprekkenplanner open, op de app en de website. In de week van 7 november staan de voortgangsgesprekken gepland. Hierover las u al in een eerder bericht. We hopen dat alle ouders zich aanmelden voor dit gesprek. Vanaf groep 3 mogen ook de kinderen mee in het gesprek.   

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl