Helpt u mee?

Helpt u mee?

Donderdag 20 oktober 2022

De RVKO ( het bestuur waar de Paus Joannesschool onder valt) vindt een goede doorstroom vanuit de basisschool naar het voortgezet onderwijs belangrijk. Om die reden is de wens ontstaan om twee nieuwe scholen voor voortgezet onderwijs (VO) te starten. Eén voor hoogbegaafde kinderen in Rotterdam en één voor Jenaplan in Barendrecht.

Deze twee initiatieven moeten ervoor zorgen dat  kinderen beter doorstromen naar het VO.

Zonder uw hulp kunnen we de nieuwe scholen niet starten. We hebben handtekeningen nodig van mensen die het initiatief steunen. Laten we er samen voor zorgen dat het gaat lukken om genoeg handtekeningen te verzamelen voor kinderen die gelukkig kunnen worden op deze 2 scholen.

We hebben nog tot 28 oktober om het doel te bereiken. Via https://www.rvko.nl/VO vindt u beide linkjes naar de twee initiatieven.

Het initiatief kan alleen worden gesteund door ouders met kinderen in de leeftijd van 10, 11 of 12 jaar oud, die wonen binnen een straal van 15km rond de school (Barendrecht of Rotterdam Terbregge).

Tekenen is makkelijk en kost maar weinig tijd. U logt in met je DigiD (dit is nodig om die afstand van 15km van de school te controleren). Daarnaast heeft u het BSN-nummer van uw kind nodig (om de leeftijd van het kind te controleren). Deze gegevens vult u in op de website van DUO. Uw gegevens en die van uw kind zijn daar al bekend. U geeft dus geen nieuwe informatie.

Tekenen verplicht u tot niets, u steunt alleen het initiatief. En helpt daarmee misschien uw eigen kind of het kind van een ander.

Alvast bedankt als u deze moeite voor ons wilt nemen.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl