Naschoolse activiteiten en Corona

Maandag 26 september 2022

Corona

Niemand wil er mee bezig zijn, maar we merken dat er zo hier en daar weer wat corona gevallen opduiken. Niet zo vreemd nu de herfst is begonnen. Zolang de regel vanuit de overheid is, dat mensen met corona in ieder geval 5 dagen thuis moeten blijven en weer naar buiten mogen als ze klachtenvrij zijn, blijft dit een onzekere periode.

We willen graag dat alle kinderen naar school kunnen gaan. Als meesters en juffen thuiszitten met corona wordt dit een enorme uitdaging. Daarom vragen wij u om uw medewerking.

Mochten u of uw kinderen klachten hebben die horen bij het coronavirus, neem dan voor de zekerheid een test af. Er zijn voor jonge kinderen in drogisterijen ondertussen kindvriendelijke testen te krijgen. ( met een soort sabbelsponsje) Op school hebben wij ook nog veel testen liggen. Mocht u deze willen gebruiken dan kunt u dit vragen bij de leerkracht of bij een leerkacht die 's morgens bij de deur staat. Mocht er corona opduiken in uw gezin, laat dit dan aan ons weten. Ontzettend bedankt alvast.

 

Naschoolse activiteiten

Deze week starten de naschoolse activiteiten. Er waren ontzettend veel aanmeldingen. Daar zijn we erg blij mee. Als uw zoon/dochter een briefje mee naar huis heeft gekregen dan is hij/zij geplaatst. Helaas moeten we ook een groep kinderen teleurstellen. We proberen deze kinderen in de volgende ronde wel blij te maken.

De activiteiten zijn allemaal op het hoofdgebouw. Wij zorgen er zelf voor dat de kinderen op de juiste plek belanden. Als u uw zoon/dochter komt halen, dan kunt u dit bij de ingang van het hoofdgebouw doen. De kinderen komen vanzelf naar buiten met de leerkracht die de activiteit geeft. Dat is om 16.15 uur, op dinsdag en donderdag. Op woensdag zijn de kinderen om 13.15 uur klaar


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl