Leerlingenraad en Gezonde Voeding

Leerlingenraad en Gezonde Voeding

Dinsdag 6 september 2022

Leerlingenraad

Hoera! Er is weer een leerlingenraad. Uit de groepen 5 t/m 8, is er per klas 1 vertegenwoordiger uitgekozen. Deze kinderen vormen samen de nieuwe leerlingenraad. Op de Paus vinden we het belangrijk dat kinderen meedenken over wat er in de school gebeurt. Wat vinden zij belangrijk en hoe bespreek je dit op de juiste manier. Dit draagt bij aan dat waar de PJ voor staat: Plezier, Verbondenheid, Ontwikkeling, Samenwerking en Toekomstgericht. Op maandag de 19e krijgen zij hun eerste opdracht: Meedenken over het Groen/Blauwe schoolplein, gecombineerd met een bezoek aan de Speeldernis.

Gezonde voeding

Als uw zoon of dochter jarig is, is het ontzettend leuk om te trakteren. De jarige staat dan in het middelpunt van de belangstelling en maakt de klasgenoten blij met iets lekkers. Denkt u eraan dat een traktatie niet te groot wordt? In enthousiasme zien we soms hele pakketten van snoep en speeltjes langskomen. Klein maar fijn :-)

's Morgens in de kleine pauze eten de kinderen een '10-uurtje'. Op dinsdag en donderdag is het de bedoeling dat kinderen fruit of groente meenemen. Op de andere dagen kunt u zelf kiezen. Het is prettig als dit iets voedzaams en gezonds is, zodat de kinderen voldoende energie hebben om te spelen en te leren. 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl