Denkt u aan?

Denkt u aan?

Dinsdag 30 augustus 2022

Inschrijven kennismakingsgesprekken

Volgende week staan de kennismakingsgesprekken op de planning. Vergeet u zich niet in te schrijven via de schoolapp? Lukt dit niet dan kunt u de leerkracht altijd mailen of het vragen. Mailadressen vindt u op de website en op de Schoolapp, onder het kopje: Team. Het is fijn als u komt kennismaken met de leerkracht van uw zoon of dochter en wederzijdse verwachtingen kunt uitspreken. Uw kind mag ook mee naar het gesprek. 

Ouders gezocht

Wij zijn nog op zoek naar ouders die dit jaar plaats willen nemen in de medezeggenschapsraad. Wilt u graag betrokken zijn bij het schoolbeleid? Stuur dan een mail naar: MR-PausJoannes@rvko.nl

Ook voor ons nieuwe Groene Schoolplein vinden we het fijn als er ouders/verzorgers meedenken in de plannen. We hebben al een enthousiaste ouder die zich heeft opgegeven, maar we hopen op meer mensen. Interesse? Mail naar: directie@pausjoannes.nl

Parkeren rondom de school

Een deel van onze kinderen wordt 's morgens met de auto gebracht. Onze 'Kiss and Ride' aan de Bergsonstraat werkt goed. Op de hoek, vlakbij de doorgang naar de school staat een leerkracht die de kinderen begroet. Even stoppen is dan voldoende en er blijft een doorstroom. Door de werkzaamheden in deze straat, lukt het helaas niet altijd om deze straat te gebruiken.

Ook de Cartesiusstraat en de Kierkegaardstraat worden gebruikt om te parkeren of kinderen af te zetten. Wij zijn echter niet de enige school die deze straten gebruikt. Ook ouders van onze buurschool gebruiken dit, het is dus best druk hier.

Buurtbewoners geven aan dat er regelmatig auto's op plekken neergezet worden waar dit niet mag. Bijvoorbeeld op stoepen, of voor de uitrit van een garagebox. Ook ligt er de laatste tijd meer afval op de grond. Wij begrijpen dat het soms echt een uitdaging is om uw auto kwijt te kunnen, maar willen u wel vragen rekening te houden met onze buurtbewoners en daarmee ook de veiligheid van alle kinderen die rondom de school lopen, fietsen en steppen. Als er veel auto's op verkeerde plekken staan, kan er makkelijk iets misgaan. Laten we voor een schone en veilige omgeving gaan met elkaar. Wij rekenen op uw medewerking.


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl