De Kleine Beer

De Kleine Beer

Peuterspeelzaal De Kleine Beer, zit in het gebouw van de Paus Joannesschool en is een onderdeel van de school.

Groepen
Onze peuterspeelzaal bestaat uit 4 groepen: IJsberen, Bromberen, Wasberen en Koalaberen. De peuters van onze groepen worden met veel plezier begeleid door enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers.

Hoe we werken
Wij bereiden onze peuters zo goed mogelijk voor op de basisschool. Dat doen wij in een uitdagende en stimulerende omgeving met goed opgeleide pedagogisch medewerkers. We werken vanuit spelend leren en besteden veel aandacht aan de taal- en rekenontwikkeling. De voorschoolse voorziening nemen wij net zo serieus als de schoolse voorziening. De ontwikkeling en het leerproces van kinderen begint immers niet pas na hun vierde jaar.

In oktober 2022 is de GGD op bezoek geweest bij De Kleine Beer. Onder het kopje 'Downloads' kunt u het verslag van dit bezoek lezen.

De 3+ groep
Omdat wij het belangrijk vinden dat de peuters goed voorbereid naar de basisschool gaan, heeft peuterspeelzaal De Kleine Beer een 3+ groep. In deze groep worden de 3-jarige peuters extra uitgedaagd met activiteiten en werkjes, die nog meer aansluiten bij de kleuterklas. Zo verloopt de overgang naar de basisschool nog soepeler. We betrekken hier ook de ouders van de kinderen bij.

Tijden

  • Geopend op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00-11.30 uur en 12.00-15.15 uur .
  • Woensdag van 8.00-12.00 uur. Dit is de 3+ groep.

Inschrijven of een rondleiding
Interesse? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contactgegevens van de locatie:

  • Peuteropvang De Kleine Beer is gevestigd in basisschool de Paus Joannes in Rotterdam Lombardijen. Stuart Millpad 82,3076 RK Rotterdam. Telefoonnummer: 010 4199622
  • Contactpersoon locatie: Jessica van Dijk, jessica.vandijk@rvko.nl of directie@pausjoannes.nl                                                                      

Bekijk het filmpje om te zien hoe we werken. Bij De Kleine Beer begeleiden deze pedagogisch medewerkers uw kind:

Sylvia, Laverne, Cheverny, Marilyn, Jessica, Nuriye en Graciela

Terug