Wist u dat....

Wist u dat....

Dinsdag 11 april 2023

 

... meester Niels afgelopen donderdag voor de tweede keer vader is geworden? Het is een meisje en zij heet Fé. Alles gaat goed met Fé, haar vader, moeder en grote zus. Meester Niels neemt t/m de zomervakantie verlof op. Wij wensen meester Niels uiteraard een fijn verlof samen met zijn gezin.

...De gymlessen voor groep 3 t/m 8 worden tot half juni door een andere gymmeester gegeven. Deze meester heet Lars en is vandaag begonnen. Hierna neemt een andere invalgymjuf het over. Deze juf heet juf Lisa. Zij zijn allebei bevoegd gymleerkracht.

... er a.s. zaterdag 78 kinderen van onze school meedoen aan de Kidsrun? Zet 'm op kanjers!


... er a.s. zondag twee teams van juffen en meesters van onze school meedoen aan de Marathon? Ook aan deze toppers veel succes!

... drie kinderen uit groep 8 meegedaan hebben aan een item van de Samsam? Komende Samsam is het interview met 1 van deze leerlingen te lezen.

... wij volgende week vrijdag (21 april) Koningsspelen vieren op school? Wij starten met een feestelijke opening op het plein, met het lied en het dansje dat bij de Koningsspelen hoort. Daarna is er een ontbijt (gesponsord door Jumbo) en speurtocht op het plein. De hele week wordt er in de gymlessen aandacht besteed aan de Koningsspelen, door oud-Hollandse spelletjes te spelen. Iedereen mag op de 21e in het oranje of rood/wit/blauw komen. Vanaf 15.00 uur kunnen we genieten van 2 weken meivakantie.


... het volgende week ook Suikerfeest is? Alle ouders van onze school die hier verlof voor willen aanvragen op vrijdag 21 april, hoeven dit niet te doen middels een verlofformulier. Wel willen wij u vragen uw zoon(s)/dochters(s) af te melden via de Schoolapp, met als reden Suikerfeest. Graag ook van te voren al even doorgeven aan de meester/juf. Dan weten we hoeveel kinderen er afwezig zijn. Voor alle gezinnen die dit feest vieren: 'Eid Mubarak'.


... onze school in de krant staat? Als u het stuk nog niet gelezen heeft, kunt u het vinden via deze link: 

https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/46838/rommel-rommel-rommel-ja-ik-zeg-nu-stop-week-van-het-afval-op-


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl