De ouderraad stelt zich voor

De ouderraad stelt zich voor

Dinsdag 15 november 2022

Wat ziet de school er weer geweldig uit. Heeft u het al gezien? De ouderraad is de afgelopen dagen weer keihard aan de slag gegaan om de school in sinterklaassfeer te brengen. Omdat het voor iedereen fijn is om te weten wie er in de ouderraad zit, hebben de OR leden 'voorstelstukjes' geschreven. Ook hun foto's en namen vindt u hier terug. Wij zijn erg blij met onze OR-leden en zijn er trots op dat de groep steeds groter wordt.

De OR stelt zich voor:

  • Hallo allemaal, mijn naam is Selma. Als voorzitter van de OR van de Paus Joannesschool wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Selma en moeder van Naomi en Ryan. Naomi heeft op de Paus Joannesschool gezeten tot 2016 en Ryan zit nu in groep 4A. Tijdens de kleuterjaren van mijn dochter was ik klassenouder, daarna werd ik voor de OR gevraagd, waar ik nu al ruim 11 jaar in zit. Ik ben zeer betrokken bij school en doe verschillende creatieve projecten samen met de leerkrachten o.a. De Grote Rekendag en Week van het Geld.  De OR ondersteunt de school met o.a. Sinterklaas, Kerst en Pasen. Het organiseren (knutselen, inkopen doen, verdelen van boodschappen) van deze activiteiten samen met ouders voor de kinderen is toch wel leukste van lid zijn van de OR!  
  • Ik ben Natasja Mavrogianni, 37 jaar oud en trotse moeder van 3 meiden! Sinds dit schooljaar mag ik het geweldige OR team  versterken. De eerste kennismaking van mij met de Paus Joannesschool was in 1989. Toen huppelde ik vrolijk de gangen door naar groep 3 en dan nu na al die jaren is het de beurt aan mijn jongste dochter Melina om naar groep 3 te gaan. Michaela zit ondertussen al in groep 5 en ook mijn oudste tiener Alexandra van 14  heeft haar basisschool periode op de Paus Joannesschool in 2020 afgerond. Na veel geholpen te hebben de afgelopen jaren met alle activiteiten die op school georganiseerd worden leek het me heel erg leuk om aan te sluiten bij de OR. Als betrokken ouder wil ik graag een steentje bijdragen aan alle taken die bij de organisatie van de activiteiten komen kijken en wat vaak onderschat wordt. Wat vind ik het leukste feest? Dit vind ik een lastige. Het sinterklaasfeest vind ik echt heel erg leuk voor de jongere kinderen. Ik geniet van alle enthousiaste blije gezichtjes en het brengt tegelijkertijd ook veel leuke herinneringen naar boven van mijn kindertijd op deze school. Daarentegen geeft de kerstviering weer een heel ander gevoel van saamhorigheid en een hele mooie warme sfeer wat me een beetje aan een sprookje doet denken. Kortom, ik geniet van alle feesten en activiteiten die er bij ons op school gegeven worden. Met veel plezier hoop ik de  komende 6 jaar te kunnen blijven helpen en we nog heel veel leuke activiteiten voor de kinderen mogen organiseren. 
  • Hoi, ik ben Angela Maas, moeder van Demi en Jazley Maas. Demi is al van de Paus en Jazley zit in groep 7A. In 2010 begon ik als hulpouder en hielp ik waar ik kon en toen Jazley naar school ging heb ik de stap genomen om in de OR te gaan. Ik zit nu 7 jaar in de OR en ik doe het met heel veel plezier ik zeg altijd : alles voor de kids. 
  • Hallo mijn naam is Carmella van Dorst, de moeder van Chiavelli uit 5C en Vincenzo Kornet uit 1/2A. Sinds dit jaar ben ik nieuw in de OR. Het is natuurlijk hartstikke leuk om iets te kunnen doen voor school. Helpen waar kan en mogelijk is!  
  • Ik ben Denise, sinds dit jaar ben ik bij de OR gekomen. Dit omdat ik betrokken wil zijn bij de school en het leuk vind om te helpen bij activiteiten en versieringen etc op school. Ik heb 2 zoontjes op de Paus zitten Demiray in groep 2 en Ilayhan in groep 7. 
  • Hoi ik ben Dominique, de moeder van Jayden uit 7c. Ik loop nu al vanaf de peuters mee in de OR. Ik ben ooit bij de OR gekomen omdat ik het leuk vind om elk jaar weer voor de werkgroepen Sint, Kerst etc iets nieuws te bedenken en uit te voeren waardoor er weer blije gezichten in de school rondhuppelen. 
  • Hoi Allemaal, ik ben Deborah Sicari nieuw in de OR maar wel altijd betrokken geweest als hulpouder. Zodra ik een paar uurtjes heb, ben ik er om mee te helpen met knutselen, de school te versieren of wat er nodig is zelfs als luizenpluismoeder. Heb het altijd leuk gevonden om te helpen. Hier op school heb ik 2 dochters, Esperanza in groep 4 en Valentina in groep 8. Buiten dat ik nu bij het gezellige groepje van de OR zit werk ik parttime, heb ik een verzorgpaard en sport 2 a 3 x per week. Vriendelijke "hulp" groet, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl