Juf Gülsen en een vacature

Juf Gülsen en een vacature

Donderdag 13 oktober 2022

Op de Paus Joannesschool werken heel veel mensen. We zijn in totaal met bijna 60 mensen. Er komen regelmatig nieuwe mensen bij en heel soms gaat er ook weleens iemand weg, om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Meestal is dat aan het einde van een schooljaar. Maar nu gaat er een bekende juf al per 1 december weg.

Helaas gaan we afscheid nemen van onze ICT leerkracht, juf Gülsen. Wij gaan juf Gülsen erg missen en we weten dat dat voor de kinderen en ouders net zo is.

Juf Gülsen legt hieronder uit wat ze gaat doen.

Dit betekent dat er ook een vacature beschikbaar is als vakleerkracht ICT. Een superleuke baan, op een hele fijne school. Kent u nog iemand? Deel de vacature gerust:

https://www.werkenbijdervko.nl/vacature/vakleerkracht-ict-per-december-paus-joannes-185

 

Beste ouders en kinderen,

Er is zoveel te zeggen…..24,5 jaar op de Paus Joannes! Tijd vliegt voorbij en het is teveel om op te noemen .

Maar dit wil ik wel met jullie delen:

Ik kwam in augustus 1997 stage lopen op de Paus Joannes. Ik was jong, had weinig ervaring en mijn denkbeeldige “rugzakje was leeg”. Ik heb in de afgelopen jaren heel veel geleerd, meegemaakt, veel gelachen/gehuild en vooral genoten van alles en iedereen. Ik heb een heleboel kinderen, ouders/verzorgers ontmoet en ik ontmoet nu de kinderen van de kinderen die ik in de klas heb gehad. Ik heb ook de kans gehad om met verschillende mensen te werken. Ik ben trots op iedereen; kinderen, ouders/verzorgers en collega’s.

Een paar jaar geleden had ik de intentie om te stoppen op de Paus om dichterbij te werken. De reistijd tussen mijn huis en de Paus is namelijk behoorlijk lang. Ik was er toen nog niet klaar voor én ik durfde die stap niet te nemen; ik bleef.

Maar …….. nu is het zover. Mijn denkbeeldige rugzakje is gevuld en ik ben klaar voor een nieuw uitdaging en avontuur. Ik ga per 1 december dichter bij huis werken op een andere basisschool. Deze school staat qua ICT onderwijs nog op nul. Ik mag het daar helemaal op gaan zetten en ontwikkelen. Een klus waar ik erg veel zin in heb.

Afscheid nemen is gelukkig nooit een vaarwel! Het is gewoon sluiten van een hoofdstuk in mijn leven en het openen van een andere. De wereld is klein, misschien komen we elkaar nog wel ergens tegen.

 Groetjes Gülsen


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl