Sportdagen en Natuurpodium

Sportdagen en Natuurpodium

Dinsdag 28 juni 2022

Vorige week hadden de kinderen van de groepen 1-2 een hele leuke sport- en spelletjesdag op het plein. U heeft vast foto's gezien op de app.

In deze week is er van alles te beleven voor de kinderen van de groepen 3 tot en met 8. Vandaag hadden de groepen 5 t/m 8 hun sportdag. Het was flink warm, maar de kinderen hebben genoten. Vooral de stormbaan was een groot succes.

Morgen zijn de groepen 3 en 4 aan de beurt. Die gaan vast net zo genieten van alle leuke en sportieve activiteiten.

Deze week is ook het Natuurpodium in de school met de activiteit: 'Natuurlijk schilderen.' De groepen 3 hadden gisteren een les. Vandaag waren de groepen 6 aan de beurt. In de rest van de week hebben de groepen 4,5 en 7 les.

De kinderen gaan eerst naar buiten, om vlakbij de school een stukje natuur te ontdekken. Ze leren kijken naar de kleuren, luisteren naar de (vogel) geluiden en voelen aan de verschillende boombasten. Daarna nemen ze blaadjes, takjes en andere losse natuurlijke materialen mee naar de school. Daar maken ze zelf verf, met natuurlijke pigmenten en plakken zij materialen vast met cement. We zien de kinderen genieten van weer een hele andere andere les, dan ze gewend zijn. Deze creatieve activiteit en liefde en respect voor de omgeving en de natuur hoort ook bij bij onze kernwaarden: Plezier, ontwikkeling en toekomstgericht.

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl