Carnaval vrijdag 25 februari

Carnaval vrijdag 25 februari

Vrijdag 18 februari 2022

Volgende week vrijdag 25 februari is het weer zover, Carnaval! En dat gaan we gezellig met elkaar vieren op school. Alle kinderen mogen die dag verkleed naar school toekomen. 
We zullen die dag buiten beginnen. De juffen en meesters wachten de kinderen buiten op, op de plek waar ze normaal gesproken 's middags naar huis toe gaan. Ook de groepen 7 beginnen die dag op het hoofdgebouw.
Er zal gezellige muziek gedraaid worden en vanaf 8:30 uur gaan we lekker hossen en dansen over het hele schoolplein. Bij regen gaat het helaas niet door. U als ouder mag zeker buiten blijven kijken, maar we vragen u wel om buiten het hek te gaan staan, zodat de kinderen alle ruimte hebben om te dansen.
De kinderen krijgen die dag iets lekkers en we gaan er een gezellige dag van maken. Binnen zullen de kinderen ook gaan hossen onder begeleiding van een DJ.
Die dag draaien we een continurooster tot 13:00 uur. Vergeet geen pauzehapje en lunch mee te geven. De kinderen kunnen daarna genieten van een weekje vakantie. Maandag 7 maart zien we alle kinderen weer graag terug op school.
 
Juf Inge
Eventmanager

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl