Kinderen gezocht voor item Kinderarmoede door OPEN Rotterdam

Kinderen gezocht voor item Kinderarmoede door OPEN Rotterdam

Maandag 14 februari 2022

Een tijdje geleden maakte OPEN Rotterdam een item over Confro op de Paus Joannesschool. Dat werd een ontzettend leuk filmpje, met meester Jan, Confro en de leerlingen van 6b in de hoofdrol.

Vorige week benaderde OPEN Rotterdam ons weer. Zij willen graag een item maken over kinderarmoede. Hier wordt veel over gepraat door volwassenen en politici. Er wordt alleen bijna nooit met kinderen gepraat. Daar wil OPEN Rotterdam wat aan doen.

Open Rotterdam is bijvoorbeeld nieuwsgierig naar hoe kinderen denken over armoede. Wat denken ze dat armoede is? Wat heb je allemaal nodig als kind? Welke spullen heb je echt nodig om gelukkig te zijn? Of zijn spullen misschien niet alleen belangrijk? Ook willen ze weten of de kinderen misschien een creatieve oplossing hebben om kinderen in armoede te helpen.

Zit uw zoon/dochter in groep 6,7 of 8? Wil hij/zij meedenken en meepraten over dit onderwerp en daarbij gefilmd worden door OPEN Rotterdam? Vindt u het goed dat dit filmpje geplaatst wordt op de sociale media van OPEN Rotterdam en de website/app van de Paus Joannesschool? Is het antwoord op al deze vragen; Ja?

Stuur dan een mailtje naar: directie@pausjoannes.nl. Noem daarin de naam en de klas van uw zoon/dochter. Wij gaan kijken hoeveel kinderen mee willen werken en laten u weten of uw zoon/dochter is uitgekozen voor dit item. Uiteraard vertellen wij u dan ook wanneer de opnames plaatsvinden.

 

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl