start a.s. maandag 26-10

Donderdag 22 oktober 2020

Onderstaand bericht is zojuist naar alle ouders van de school per e-mail verstuurd.

Wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen, willen wij u vragen om dit te melden via: directie@pausjoannes.nl

 

Beste ouders/verzorgers,
 
 
Wij hopen dat de kinderen allemaal een fijne herfstvakantie hebben en jullie allen in goede gezondheid zijn. 
 
Voor de vakantie hebben wij u beloofd vandaag een bericht te sturen hoe de zaken ervoor staan. Op dit moment zijn we voorzichtig positief gestemd. De meeste collega's die zijn getroffen door het coronavirus zijn gelukkig inmiddels weer opgeknapt. Voor 9 collega's is het nog onzeker of zij aanstaande maandag kunnen starten. Wij doen er alles aan om alle kinderen aanstaande maandag weer op school en De Kleine Beer te ontvangen. Gelukkig zijn er een aantal collega's bereid om extra te komen werken. Als het nodig is, staan de IB'ers en directie ook voor de groep. Hoe het er nu uitziet, hebben we voor alle groepen een leerkracht. Dit is uiteraard onder voorbehoud. Zondag laten wij dit definitief aan u weten. Mocht er een andere leerkracht voor de groep van uw kind staan, laten wij dit ook zondag aan u weten. 
 
Wij gaan aanstaande maandag een wijziging doorvoeren in het naar huis gaan, zodat er minder ouders 
tegelijk bij het hek staan en wel de volgende:
  • groep 1/2 is om 14.50 uur uit, broers/zussen van kinderen uit groep 1/2 halen hun broertje(s)/zusje(s) op;
  • groep 3 t/m 8 is om 15.05 uur uit
Wij willen u vragen om gelijk naar huis te gaan als uw kinderen er zijn. Ouders die kinderen in groep 3 t/m 8 hebben, willen we vragen niet eerder dan 15.00 uur naar school te komen. Ouders van kinderen uit groep 7 en 8 willen we vragen hun zoon(s)/dochter(s) zelf naar school te laten komen.
 
Wilt u eraan denken om de Chromebook zondag thuis nog op te laden en maandag weer opgeladen mee naar school te geven met adapter? 
 
Aanstaande dinsdag staat er weer een persconferentie gepland. Wij zijn erg benieuwd wat hier uit gaat komen. Mochten er weer wijzigingen uit voortkomen, houden wij u hier uiteraard van op de hoogte.
 
Wij kijken er naar uit om aanstaande maandag alle kinderen weer te mogen ontvangen op de Paus Joannes en De Kleine Beer.
 
 
Met vriendelijke groet,                                                                                        Anneke Belder en Janine de Leeuw
Directie Paus Joannes

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl