Kerst in aantocht

Kerst in aantocht

Maandag 6 december 2021

De Sint is nog maar net uitgezwaaid of we maken ons alweer op voor de advent periode richting Kerst. De school is al helemaal in kerstsfeer gebracht en de bomen in de klassen worden versierd. We hopen dat we er nog 3 rustige en gezellige weken aankomen voor alle kinderen in de klas.

Omdat we willen dat de leerlingen gezond de vakantie in gaan, hebben we besloten de viering in de kerk, met alle klassen samen niet door te laten gaan. Het is nu niet slim om met zoveel kinderen in één ruimte te zitten.

In plaats van een kerstdiner in de avond, organiseren we een kerstontbijt op woensdag 22 december. Zo hebben wij na vijf uur ’s avonds niet meer een grote stroom mensen, met etensschalen, in en om de school. De kinderen mogen nu op woensdagochtend in hun mooiste kleren naar school komen. Elk kind neemt zijn eigen lekkere ontbijtje mee. Ook de school zorgt voor wat lekkers. Hoe dit precies in zijn werk gaat hoort u binnenkort van juf Inge.

De kinderen zingen liedjes in de klas en de leerkracht leest het kerstverhaal voor. Met een knapperend haardvuurtje op het digibord en overal lichtjes, wordt het toch een hele gezellige dag.

Op donderdag 23 december hebben de kinderen nog een gewone schooldag tot 15 uur. Op vrijdag 24 december start de kerstvakantie. Op maandag 10 januari verwachten we de kinderen weer op school.

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl