Oproep OR-leden

Oproep OR-leden

Maandag 4 oktober 2021

Gezocht: Enthousiaste ouders voor de ouderraad!

De ouderraad van de Paus Joannesschool bestaat uit een leuke club ouders die zich graag inzet voor school. De activiteiten waarbij de ouderraad school ondersteunt, zijn onder andere Sinterklaas, Kerst, Pasen etc.. We komen hier ongeveer 6x per jaar voor bij elkaar. De verdere tijdsinvestering als ouderraadslid hangt af van de grootte van de activiteit die je mede organiseert. Voor dit schooljaar zijn wij op zoek naar 2 nieuwe leden.

Wat doe je als lid van de ouderraad?

  • Het belangrijkste als lid van de ouderraad is dat je de handen uit de mouwen steekt.
  • Met elkaar toveren we regelmatig de centrale hal weer om in andere sferen (schoolreis, herfst, sinterklaas, kerst, winter, voorjaar, zomer, enz.).
  • Belangrijk is te weten dat je het nooit alleen hoeft te doen! Je kunt altijd een beroep doen op één of meerdere leden van de ouderraad.
  • Flexibiliteit is een must; het kan voorkomen dat je voor een ander OR-lid moet invallen, of vergaderingen/activiteiten die verzet worden etc.
  • Je moet bereid zijn tijd in de OR te steken; lid zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.
  • Je maakt deel uit van (enkele) werkgroepen gedurende het schooljaar.
  • Soms verschillen activiteiten van elkaar: af en toe gaat het om inkopen doen en uitdelen, soms om versieren van de school, avond- of weekendactiviteit (ouderavond of musical gr. 8), het aanspreken en regelen van hulpouders, opruimen, inspelen op spontane acties, etc.

Lijkt het je wat?

Meld je dan aan via <Inge.Faasse@rvko.nl> (of één van de ouderraadsleden).

Selma (Ryan, groep 3A), Angela (Jazley, groep 6A), Dominique (Jayden, groep 6C), Cristel (Nigel, groep 6C), Mirjam (Dinand, groep 7B) en Joice (Tessa, groep 5B).


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl