Versoepelingen van de maatregelen

Versoepelingen van de maatregelen

Vrijdag 1 oktober 2021

Vanaf 25 september zijn er versoepelingen gekomen van de coronamaatregelen, zo ook voor het basisonderwijs. U heeft even moeten wachten op de versoepelingen die wij door zullen voeren op school. Graag willen wij u hierover informeren. 
 
De belangrijkste wijzigingen in de richtlijnen zijn de aanpassing van de quarantainemaatregel en het bron- en contactonderzoek. Bij één besmetting hoeft niet meer de hele klas in quarantaine.
 
Vanaf maandag 4 oktober gaan wij weer op de gewone tijden naar buiten. Dit betekent dat de groepen 1/2 weer om 14.55 uur naar buiten komen (of 11.55 uur op woensdag). De groepen 3 t/m 8 zijn om 15.00 uur (of 12.00 uur) uit. Wij willen u nog steeds vragen om uw kind tot het hek te brengen en zelf naar de juf of de klas te laten lopen. Zo houden de leerkrachten van de groepen 1/2 beter overzicht over hun groep. Ouders die iets willen vragen of zeggen tegen de leerkracht, mogen wel gewoon het plein weer op. Voor groep 1/2 geldt dat dit voor én na schooltijd kan en voor groep 3 t/m 8 betekent dit dat u na schooltijd iets kunt vragen aan de leerkracht als hij/zij met de groep naar buiten komt. Als u meer tijd nodig heeft voor een gesprek, is het handiger om een afspraak te maken.
 
In de week voor de herfstvakantie (11 t/m 15 oktober) worden ouders uitgenodigd om in de klas van hun kind te komen kijken. Dit doen wij in kleine groepjes. U kunt zich dinsdag 5 t/m donderdag 7 oktober inschrijven via de gespreksplanner op de schoolapp. 

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl