Informatie 2020/2021

Beste ouders/verzorgers en kinderen van groep 6b,

We hebben in elk geval veel zin om dit jaar jullie juffen te zijn en er met jullie een mooi en fijn jaar van te maken.

We gaan de eerste week fijn met elkaar opstarten, elkaar goed leren kennen, verschillende spelletjes doen en zeker al een start gaan maken met het programma van groep 6. Zo raken we langzaam weer gewend.

 

Alvast wat informatie:

Zwemmen

Donderdag 3 septemberstarten de kinderen weer met de zwemlessen.

We vertrekken om 08:30 uur en zijn tegen 10:30 uur weer terug op school.

De kinderen trekken thuis alvast de badkleding aan en nemen een setje ondergoedmee in de rugzak. Over de badkleding graag makkelijk zittende bovenkleding. Kinderen met lang haar dragen het haar tijdens het zwemmen vast in een staart of in een vlecht.

Daarnaast heeft uw kind een handdoeken een lege plastic zaknodig. In deze plastic zak wordt na de zwemles de natte badkleding en de handdoek gedaan. Zo blijft de rugzak gedurende dag fijn droog.

 

Gymmen

Op vrijdag 4 septemberstarten de kinderen met de gymlessen. De kinderen van groep 6b gymmen bij gymzaal “de Enk”.

We vertrekken om 13:45 uur en lopen om 14:45 uur weer terug naar school. Er is een mogelijkheid om uw kind eventueel op te halen bij de gymzaal om, maar dat is dan om 14:45 daarna lopen wij met de kinderen die nog over zijn naar school.

Graag willen wij weten welke kinderen er vanaf de gymzaal alleen naar huis mogen?

De kinderen mogen tijdens de gymles geen sieraden dragen, wenselijk deze thuis te houden. Kinderen met lang haar dragen het haar tijdens de gymles vast in een staart of in een vlecht.

 

Huiswerk

De kinderen krijgen vanaf maandag 7 septemberwekelijks maakwerk mee. Dit moet een week later op maandag ingeleverd zijn. Het leerwerk krijgen ze een week van tevoren mee. Zodra leerwerk mee naar huis gaat, komt er een bericht op de app.

 

Groetjes

Juf Jaleesa en Juf Fatima

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl