Huiswerk

Huiswerk

november 2017

Afgelopen donderdag 2 november hebben de kinderen een huiswerkmapje meegekregen.  Het huiswerk voor deze week zit los in het mapje. Iedere donderdag krijgen de kinderen huiswerk mee naar huis. Uiterlijk de woensdag daarop moet het huiswerk ingeleverd zijn. Het mapje moet dan ook weer in het postvakje liggen. Het huiswerk is een herhaling van aangeboden leerstof.

Achter het gekleurde blad zitten een aantal bladen die in het mapje blijven zitten. De verliefde getallen (samen 10) en de tafels zijn onderdelen die thuis geoefend kunnen worden of ondersteuning kunnen bieden bij het te maken huiswerk.
Ook zit er een informatielad bij over de boekenbeurt. Dit is een handleiding om de boekenbeurt voor te bereiden. Eerst kiezen de kinderen een leesboek op hun eigen niveau (geen prentenboek) Het lezen ervan kan nu al beginnen. Na het lezen wordt de voorbereiding gemaakt. Deze moet een paar dagen voor de presentatie aan de leerkracht getoond worden. 

De datums voor de presentaties van de boekenbeurt worden over enige tijd bekend gemaakt. Maar nu eerst......lekker lezen.

 

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl